ß
Dupa ce concurentii au avut parte de cea mai mare surpriza la cutia misterelor, unde au gasit o poza cu unul dintre adversari si au fost nevoiti sa gateasca un tort aniversar care sa descrie persoana din poza, tensiunea a atins cote maxime, dar momentul creat de Petrica si Lambrino le-a readus zambetul pe buze tuturor.
In timp ce unii au apelat la fel si fel de ingrediente pentru a reproduce cate un element caracteristic persoanei din imaginea gasita sub cutia misterelor, Petrica si-a dat seama ca lucrul care il reprezinta cel mai bine pe Lambrino, cel pentru care Petrica a facut tortul, este cafeaua.
Lucrurile au fost simple pentru el: daca este tort, atunci trebuie sa aiba blat, piscoturi, pentru ca este vorba despre un tort de aniversare, iar compozitia a fost special creata pentru a-l descrie pe Lambrino. Tort cu mousse de cafea a fost preparatul concurentului.
Lambrino are si el propria viziune despre Petrica: tort de ciocolata cu para, sau "tort a la mutu", daca ar fi sa ne luam dupa felul in care l-a descris el:"Barbos si cu gel pe cap si o para fiarta in vin, incrustata cu diamantele pe care le gasim in interiorul lui Petrica", a marturisit Lambrino.
"Aproape ca vad un nou banc, "De cati concurenti la "MasterChef" e nevoie sa pui o felie de tort pe farfurie?", s-a amuzat Chef Adrian Hadean pe seama celor doi.
Tortul lui Lambrino a aratat mai bine, dar gustul desertului lui Petrica a fost cel care i-a cucerit pe cei trei Chefi.
Gallery