"MasterChef", ACUM, numai la ProTV! Prinde gustul competitiei

"MasterChef", ACUM, numai la ProTV! Prinde gustul competitiei

Cea mai recenta editie MasterChef a fost lider de audienta, cu noi probe care au pus la incercare abilitatile culinare ale aspirantilor la titlul de MasterChef al Romaniei. Pe intreaga durata a emisiunii, intre 20:30 – 22:26, peste 1,8 milioane de romani au urmarit probele la care au fost supusi concurentii, iar in minutul de aur inregistrat la 20:58, peste 2,2 milioane de persoane urmareau competitia din bucataria MasterChef. 

Editia de marti a inregistrat 11.8 puncte de rating si 26,7% share in intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 4.5 puncte de rating si 10.1% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.5 puncte de rating si 16.4% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 7.2 puncte de rating si 13.9 % share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 10.1  puncte de rating si 18.9% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.3 puncte de rating si 13.6% share. 

Editia de marti a debutat cu o proba in deplasare, concurentii ajungand tocmai in comuna Budesti, judetul Maramures. Cei trei chefi au format doua echipe, provocand un razboi intre concurenti: razboiul sexelor. Atat fetele, cat si baietii au avut doua minute pentru a-si alege capitanii: Ciprian si Mirabela. Fiecare echipa a avut la dispozitie o socacita, un consilier privind meniurile traditionale care au fost compuse dintr-o zama, carnati si cozonaci. Aspirantii titlului de MasterChef au avut la dispozitie trei ore pentru a gati pentru 250 de maramureseni. Pe o ploaie torentiala, echipele au dus un razboi pe viata si pe moarte pentru a cuceri papilele gustative ale localnicilor. Proba, extrem de solicitanta din punct de vedere fizic, a fost castigata de echipa albastra, echipa baietilor.

Competitia gustului a continuat in bucataria MasterChef. Mirabela, capitanul echipei rosii, a fost nevoita sa nominalizeze membrii echipei care nu au fost la inaltimea asteptarilor in cadrul probei din Maramures. Persoanele nominalizate au fost doamna Elena si Isadora. Cu toate acestea, concurentele au avut o surpriza: toate au intrat la testul sub presiune, in urma caruia au fost eliminate doua persoane. Primul test la care au fost supuse a fost proba gramajelor, ce a constat in estimarea greutatii unor produse. Concurentele care s-au salvat au fost Mirabela, Patricia si Andreea.

Competitia a continuat cu o noua etapa pentru restul concurentelor, ce au fost provocate sa gateasca un meniu complet care sa contina trei feluri de mancare: antreu, fel principal si desert. Cele sase concurente au avut la dispozitie intreaga camara MasterChef, nefiind constranse de un numar sau anumit tip de ingrediente. Concurentele care nu au reusit sa impresioneze cu meniul pregatit si care au parasit ieri competitia au fost doamna Elena, urmata de Greta.

Urmareste MasterChef, competitia unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni