Tudor Marcu

Tudor Marcu

Student in anul III la Universitatea Tehnica, sectia Inginerie Electrica, Tudor este originar din Cluj si are 22 de ani.

A descoperit pasiunea pentru gatit in jurul varstei de 12 ani. De mic ii placea sa ajute in bucatarie la taiat de zarzavat si la curatatul legumelor. Treptat a evoluat, iar in decursul anilor a inceput sa gateasca retete tot mai complexe. 

Priveste gastronomia la nivel de arta culinara si ii place sa descopere in permanenta retete noi.

Marturiseste ca se inspira din emisiuni tv de profil si citeste carti culinare, pentru a fi la zi cu tainele bucatariei. II place sa fie creativ in realizarea retetelor si sa isi aduca propria contributia.

Ca multi dintre aspirantii la titlul de MasterChef Romania si el isi doreste sa isi deschida propriul restaurant si este dispus sa faca toate sacrificiile necesare pentru acest lucru.

A participat de mai multe ori la preselectiile MasterChef, insa fara sanse de castig. De aceasta data se bucura sa faca parte dintre concurentii noului sezon. “Unul din motivele pentru care particip la acest concurs este acela de a demonstra ca prin vointa poti realiza ceea ce iti doresti, oricate piedici iti apar in cale. In acelasi timp vreau sa ies din zona mea de confort și sa imi testez limitele.”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni