Paul Siserman

Paul Siserman

In varsta de 38 de ani, Paul locuieste in Cluj cu sotia si fetita sa.

In adolescenta, fara stirea tatalui sau cu care a ramas in urma divortului parintilor, a facut un curs de calificare in meseria de barman-ospatar. Ulterior a fost admis la Facultatea de Drept la UBB, pe care nu am putut-o continua.

Impis de greutatile familiale, a inceput sa gateasca la varsta de 13 ani. Mai tarziu, stilul greu de viata l-a determinat sa isi incerce norocul intr-o alta tara si a ales Italia. A stat trei zile sub un tir si odata ajuns acolo a dormit sub un pod pana si-a strans primii bani pentru a se muta cu chirie. Timp de sapte ani a lucrat la un local de 4 stele si a avansat din pozitia de ospatar, la barman, sef  de sala, sef  de unitate si apoi manager.

In 2007 s-a intors in Romania unde a deschis un bar, iar dupa trei ani l-a vandut si a infiintat un restaurant.

Este pasionat de vanatoare si practica arte martial - Kyokushinkai. In 1997 a castigat un concurs international de arte martiale in Bulgaria, pentru el acest sport devenind un mod de viata.

Se descrie ca fiind o persoana ambitioasa, care nu depune armele niciodata.

Ii place bucataria italiana, iar pastele sunt preparatul favorit.

“Pentru mine MasterChef inseamna o noua provocare. Sa castig aceasta competitie culinara ar fi implinirea celui mai mare vis”, sustine Paul.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni