Alexandra Moza

Alexandra Moza

Are 23 de ani, este profesor multimedia la un liceu din Galati. I se spune Moza inca din clasa a 5-a si rar raspunde la numele de Alexandra.

Pasionata de teatru si poezie, la varsta de 12 ani s-a inscris la cursuri de actorie.

La 13 ani a inceput sa gateasca, gastronomia fiind o alta mare pasiune a sa. Copiil fiind, obisnuia sa o astepte pe mama sa cu preparate gatite chiar de ea, iar astazi ii face placere sa isi invite prietenii la masa, adesea fiind responsabila de meniul pentru petrecerile si evenimentele intre prieteni.

Dupa finalizarea liceului  in Galati a urmat Facultatea de Regie Film in Bucuresti. Marturiseste ca a consumat droguri, insa dupa un an de zile a reusit sa scape de cumplita dependenta.

Este pasionata de muzica, literatura si fotografie si are un catel, de rasa beagle, de care se simte foarte atasata. Se autocaracterizeaza ca fiind rabdatoare si dispusa mereu sa riste.

II place sa gateasca bucataria asiatica, iar cand vine vorba de mancat prefera bucataria franzueasca.

Placinta cu branza si nuci gatita de mama sa este preparatul preferat, alaturi de supa crema de dovleac. 

Cand s-a lansat MasterChef in Romania, cei apropiati au sfatuit-o sa participle, dar inca nu se simtea pregatita. De aceasta data si-a luat inima in dinti si s-a inscris in noul sezon: “La MasterChef imi indeplinesc un vis, am pe umeri asteptarile prietenilor si familiei mele si sper sa il fac mandru pe tati. Aceasta este realizarea mea, numai a mea, de care ma bucur foarte mult.” 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni