S-a nascut acum 40 de ani in Brasov. A lucrat la radio timp de doi ani si jumatate in orasul sau natal, iar apoi a venit in Bucuresti unde a lucrat in publicitate 15 ani.
Ulterior, a lucrat ca expert independent in comunicare trei ani, iar in prezent detine impreuna cu un asociat o afacere de import si distributie a detergentilor profesionali, biodegradabili.
Este pasionat de bridge, ski, navigatie, scufundari, muzica si invata de unul singur sa cante la pian si la tobe.
Bucataria preferata este cea asiatica, iar chilli con carne este preparatul favorit.
Crede ca pasiunea de a gati vine de la mama sa, pe care si-o aminteste cu drag in bucatarie si pe care o urmarea cu multa curiozitate.
Din 2010, a inceput sa gateasca si sa experimenteze gastronomia mai mult. Sotia sa este cea care l-a sustinut sa se inscrie la MasterChef, ea fiind in acelasi timp cel mai critic client al sau in bucatarie.
A venit la MasterChef ca sa castige: “Sper ca experienta de aici, de a trai pe viu presiunea si adrenalina, de a tine mai serios cutitul in mana, vor merita pe deplin!”