George Toparceanu

George Toparceanu

Stabilit in Suceava, George are 35 de ani si este casatorit cu Silva Isadora Katila da Silva e Silva, aceasta din urma fiind la randul ei una dintre concurentii MasterChef.

A practicat handbal pana la varsta de 19 de ani, sport de care a fost mereu pasionat.

In urma cu mai multi ani a emigrat ilegal in Austria, dar a fost prins si deportat in Romania. Cu toate acestea nu a renuntat la ideea de a-si construi o viata in alta parte a lumii si asa se face ca a plecat in Portugalia pe bicicleta, unde a ajuns dupa 24 de zile si 4 500 km parcursi.

In 2013 a revenit in tara sa natala cu sotia si copilul ei din prima casatorie. Aici si-a deschis o firma de prepelite de care se ocupa impreuna.

Primul fel de mancare pe care l-am gatit a fost ciorba de vacuta. Astazi, mancarea lui preferata este Camarões à guilho, un preparat portughez - creveti prajiti in ulei de masline cu mult usturoi, coriandru, unt, mustar si putin vin alb sec. 

Crede ca MasterChef este oportunitatea potrivita la locul potrivit: “Eu nu vreau doar sa particip la MasterChef, vreau cu toata inima sa castig acest concurs pentru ca imi place foarte mut sa gatesc, am un spirit inventiv si cred ca bucataria este o adevarata arta.

MasterChef pentru mine va fi oportunitatea de aur de a-mi duce visul mai departe, adica de a-mi continua drumul inceput in Portugalia, aici in tara in care m-am nascut si am trait clipe de neuitat impreuna cu familia si prieteni.”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni