Alexandra Andronic

Alexandra Andronic

Alexandra are 26 de ani si de trei ani este vegetariana. Nu are o bucatarie preferata, in schimb ii place sa experimenteze din fiecare zona cate ceva si sa creeze mereu retete noi. 

A inceput sa gateasca la varsta majoratului, iar pasiunea pentru gatit s-a nascut din necesitate. In prezent este home chef, un sistem creat de ea prin care gateste la cerere in privat.

Se descrie ca fiind o persoana spirituala, vesela, activa si aproape mereu calma.

Preparatele favorite sunt dulciurile, iar primul fel de mancarea pe care l-a gatit a fost un chiar un desert - chec.

In 2010 a inceput sa ia lectii de balet pentru adulti incepatori si astfel a aparut o noua pasiune care a ajutat-o sa isi modeleze corpul si sa-si exploreze noi limite.

Isi doreste ca intr-o zi sa isi deschida un restaurant in care sa lucreze cu familia, de care se simte foarte apropiata. Isi imagineaza deja o afacere de familie in care contributia fiecaruia va fi una bine definita.

Primul sau model de viata este invatatoarea sa, o persoana pe care o admira si astazi. 

S-a inscris la MasterChef mai mult din curiozitate, ghidata de pasiunea pentru arta culinara: “Mancarea, cu tot ce cuprinde ea in viziunea mea, imi aduce bucurie, dorinta de a face, de a cunoaste, de a experimenta, de a ma pune in situatii care necesita creativitate si indemanare. Totodata e si o modalitate prin care ma expun unui mediu cu care nu ma simt foarte confortabil si unor situatii extreme, de care in mod normal mi-ar fi frica, dar prin care vreau sa imi depasesc limitele.”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni