"MasterChef" sezonul 4: Editia 8

"MasterChef" sezonul 4: Editia 8

Editia MasterChef de luni ne-a facut cunostinta cu cei 24 de concurenti care au intrat pentru prima data in bucataria MasterChef. Turul de onoare a fost facut de Razvan Fodor care le-a aratat ce pot gasi in camara si locul ustensilelor de care au nevoie pentru a face fata competitiei. 

Dupa ce au trecut prin probe de foc pentru a ajunge aici, de aceasta data prima proba a fost un exercitiu de sensibilitate, creativitate si libertate. 

Editia de marti seara va aduce noi provocari in domeniul culinar, care vor testa si spiritul de antreprenoriat al concurentilor. Cei ramasi in competitie vor ajunge direct pe malul marii, unde se vor confrunta cu prima proba pe echipe in deplasare. 

Rezultatul strans ii va pune pe Chefi in stuatia de a da o noua proba pentru a putea face departajarea. Echipa care va pierde va decide membrii care intra la testul sub presiune. Astfel, calitati esentiale necesare unui Chef precum luciditatea, detasarea si corectitudinea le sunt insuflate concurentilor prin punerea in situatii limita. Patru concurenti vor trece prin emotiile testului sub presiune, insa doar unul dintre ei va parasi bucataria MasterChef. 

2015-10-14 13:05
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni