N-ar gati niciodata carne de cal, recunoaste ca "MasterChef" l-a ajutat sa se organizeze mai bine in bucatarie si are in plan o gramada de proiecte, atat cu fosti colegi de la "MasterChef" cat si individual. Care sunt cele 3 calitati pe care ar trebui sa le aiba un "MasterChef", afli de la Alex Hora.
Cum ti-a schimbat "MasterChef" viata?
M-a ajutat foarte mult faptul ca oamenii au inceput sa ma recunoasca. Sunt chemat la evenimente si gatesc. Cred ca e cel mai frumos lucru ca dupa "MasterChef" am ajuns sa fac ceea ce-mi place. Dupa nasterea fetitei mele, "MasterChef" e cea mai frumoasa experienta a mea.
Ce ai facut de la terminarea "MasterChef" si pana acum?
Urmeaza sa-mi deschid un bistro – e un proiect la care tin foarte mult si despre care veti afla in curand mai multe. In acelasi timp, mi-am luat un teren si vreau sa dezvolt o tabara de gatit international si mai am in derulare un al treilea proiect alaturi de trei fosti participant la "MasterChef" – IChefs.
A schimbat "MasterChef" mentalitatea romanilor in ceea ce priveste bucataria si bucatarii profesionisti?
Da, lumea comanda altceva in restaurante deja – se implica in plating, gust si inteleg mult mai bine ce sa ceara si foarte multi se informeaza, ba chiar vor sa invete sa gateasca.
"MasterChef" le-a insuflat tuturor ca nu conteaza cine esti, de unde atata timp cat stii sa gatesti si vrei sa-ti traiesti visul de bucatar profesionist.
Cum ii incurajezi pe cei care de-abia de-acum incolo intra in cursa pentru sortul "MasterChef"?
Visati in continuare si nu renuntati la gastronomie!
Care sunt cele 3 calitati de baza pe care ar trebui sa le aiba un "MasterChef"?
Seriozitate, disciplina si modestie!
Ce crezi ca ai invatat cel mai mult la "MasterChef"?
Sa fiu ordonat in bucatarie, sa ma organizez mai bine.
Care crezi ca e reteta care te reprezinta vara asta?
Supa de pepene galben cu grepfruit roz si menta.
Ce n-ai gati niciodata?
Carne de cal.