Georgeta Zamfir are 28 de ani si este din Ploiesti. A venit la "MasterChef" pentru ca se considera inventiva in bucatarie si isi doreste sa invete mai mult. Pe parcursul competitiei, Jesica sau Jesi, daca ar fi sa ne luam dupa felul in care o alinta colegii, s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotive si mai sensibile concurente.
Jesi a reusit in marea finala sa-l impresioneze enorm pe chef Florin Dumitrescu atunci cand a gatit o para fiarta in sos de vanilie, congelata si servita cu o briosa, iar talentul culinar al concurentei a primit doua rasplate: pe langa marele premiu de 50.000 de euro, Jesica s-a ales si cu un loc de munca de vis.
"A fost o finala ca nici una de pana acum. 3 finalisti care meritau sa castige, o decizie foarte grea care a apasat pe umerii nostri. A fost o finala pentru multi dintre noi, cei care am luat parte la acest proiect, intensa.
Sunt mandru ca astazi meseria de bucatar a intrat in randul meseriilor frumoase si la care multi copii viseaza. Sunt mandru ca foarte multi bucatari acum isi poarta cu mandrie jacheta si sortul si se inversuneaza sa creeze concepte si farfurii noi. Sunt mandru ca numele meu este Florin Dumitrescu si sunt un om implinit din toate punctele de vedere.
Va iubesc si va multumesc pentru aceasta finala de vis castigata de un om sincer si corect pe care il veti gasi in bucataria mea de la Tapo, Jesica!", a dezvaluit chef Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.
In aceasta dimineata, Jesica a povestit cu Greeg si Marius Onuc, in direct, la ProFM, despre emotiile pe care le-a avut in timpul emisiunii si despre viata ei de pana la preselectiile pentru Masterchef dar a impartasit ascultatorilor si retete pe care le pot gati chiar ei si a dezvaluit ca lucreaza acum in bucataria restaurantului Tapo.
Gallery