ß
Desi nu mai are timp sa mearga la sala, Florin Dumitrescu se mentine in forma prin… munca.
Indragitul chef este in pline pregatiri pentru lansarea restaurantului Tapo, care va avea loc joia aceasta, pe 29 mai seara, acesta fiind si singurul loc din Bucuresti in care Florin va gati personal zi de zi.
Asa se face ca chef Dumitrescu sta aproape zi si noapte in bucatarie si a reusit deja sa slabeasca trei kilograme: “Nu mai am timp sa merg la sala, insa pregatirile pe care le am de facut pentru deschiderea Tapo imi consuma toata energia. Am reusit sa slabesc, cred, vreo trei kilograme doar agitandu-ma cu treburile organizatorice din bucatarie si lucrand cu echipa pe care o voi coordona acolo. Apoape ca am ajuns sa dorm in bucatarie”, spune acesta.
Pentru ca este foarte exigent cu el si cu cei din echipa sa, Florin Dumitrescu isi petrece aproape tot timpul in bucataria noului local pe care il va inaugura joi, 29 mai. “Va fi o lansare spectaculoasa, iar cei care ne vor fi oaspeti si pe care ii asteptam cu drag vor putea degusta intregul meniu special pe care l-am conceput la Tapo. Meniul este unul creativ cu influente mediteraneene, sa spunem asa, viziunea mea pentru un “fine dining” potrivit pentru Bucuresti”, adauga Florin Dumitrescu.
Din echipa acestuia de la Tapo face parte si un fost concurent din primul sezon “MasterChef”, Mihai Merisanu, cel care a devenit cunoscut pentru diminutivele pe care le folosea, faimosul “tortiluta, somonel”: “Vom avea un fost concurent din primul sezon. Mihai Merisanu, cunoscut pentru diminutive, ,,somonel dijonel”. Vine dupa o experienta intr-o locatie cu prestigiu in lume, cunoscuta pentru mancare si muzica bune”, incheie Florin Dumitrescu.
Gallery