• Emisiuni
  • MasterChef
  • Andreea Moldovan, intr-o zi normala din viata ei. Din "casnica" fatala s-a transformat intr-o femeie banala

Andreea Moldovan, intr-o zi normala din viata ei. Din "casnica" fatala s-a transformat intr-o femeie banala

Andreea Moldovan, intr-o zi normala din viata ei. Din "casnica" fatala s-a transformat intr-o femeie banala

Aflata intr-o mini-vacanta pe litoral, Andreea Moldovan, "casnica" din primul sezon "MasterChef", a afisat un look foarte cuminte, ca si cand nu ar fi vrut deloc sa atraga atentia.

Paparazzii Cancan.ro au surprins-o la mare, plimbandu-se alaturi de sotul ei si fetita lor. In fotografii, Andreea Moldovan pare a fi o cu totul alta persoana.

Imbracata intr-o pereche de colanti negri, peste care si-a pus o bluza foarte larga, ce ii acoperea formele, cu fata acoperita de o pereche de ochelari supradimensionati si cu sapca pe cap, "casnica" dornica mereu sa fie in prim-plan arata acum mai degraba camuflata.



Dincolo de controversele create, un lucru este cert despre Andreea Moldovan: este foarte pasionata de gatit, motiv pentru care s-a si inscris la "MasterChef". Nu a reusit sa castige, insa a invatat o multime de lucruri folositoare.

De curand, aceasta s-a angajat la un restaurant frantuzesc, pe postul de "executive Chef" si este tare mandra. "Tot meniul e realizat de mine, tartine, melci, rata, preparate frantuzesti. Imi place enorm ce fac si sunt foarte multumita. Clientii sunt foarte pretentiosi, pretentii pe care le-am satisfacut cu brio", spune ea.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni