Alexandru are 27 de ani, provine dintr-o familie cu trei copii (mai are doi frati), iar parintii sunt stabiliti in Spania.
1. Care e visul tau cel mai mare?
De ceva vreme am in minte planul unei tabere de copii de care sa ma ocup pana la batranete, cand mi-as dori sa ma bucur de liniste si pace.
2. Care e colegul tau preferat, si care cel mai putin preferat?
Am mai multi colegi preferati. Cei pe care nu ii prefer, daca se poate spune asa, sunt cei pe care nu am apucat sa ii cunosc.
3. Care dintre fostii concurenti de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?
Mi-au placut Victor, Sissokko si D’Artagnan. Ma regasesc cate putin in fiecare.
4. Descrie-te in cateva cuvinte.
Sunt un tip linistit, adept al bunului simt, caut sa evoluez cat mai mult.
5. Ce alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?
Imi place sa joc fotbal, sa ma plimb sub cerul liber si sa pescuiesc.
7. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?
Aleg sa fiu o amandina plina de ciocolata.
8. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?
Pot spune ca m-am descoperit pe mine insumi si am prins incredere in abilitatile mele.
9. Unde-ai mancat cea mai buna mancare?
Pot spune ca am mancat cel mai bine in Spania.
10. Care e cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?
Frigarui de maduva la gratar.
11. Care e preparatul care iti iese cel mai bine, de fiecare data?
Gatesc destul de des preparate asiatice. Primesc laude de fiecare data.
12. Ce bunatati ai gatit pentru masa de Paste anul acesta?
A fost un Paste atipic. Am gatit spring rolls, paste de cartofi cu sos oyster si muguri de soia cu urechi de lemn.
13. Trei trucuri de-ale tale in bucatarie
1. La orice baza rosie adaug zahar si lamaie.
2. Pentru a da gust mancarii folosesc cat mai multe legume de sezon.
3. Pentru a neutraliza gustul de ghimbir adaug in egala masura usturoi.
14. Care e cel mai util lucru pe care l-ai aflat la MasterChef?
Ca pot mai mult si ca sunt pe drumul cel bun.
15. Descrie-i in cateva cuvinte pe cei trei chefi.
Am toata admiratia pentru toti trei. Despre fiecare in parte pot spune asa: chef Scarlatescu este genul traditional, chef Sorin este genul tipicar, iar chef Florin ramane un mister pentru mine. :)
16. Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Ma voi angaja cu siguranta ca bucatar intr-un restaurant si voi ramane in tara, in urmatorul an cel putin.
Gallery