ß
Mayla este pe jumatate italianca, tatal sau fiind originar din Peninsula, iar mama romanca. "Inca de mica am avut o pasiune pentru bucatarie, imi placea sa imi petrec timpul in bucatarie, asezata pe un scaun si privind cum parintii mei si bucataresele gateau. Inca de la 12 ani, tatal meu m-a pus la munca, in bucatarie. La inceput spalam vasele. Nu a stat nimeni niciodata sa imi explice cum se gateste, pur si simplu cred ca se poate spune ca am furat meseria. Sunt o persoana creativa in domeniul gastronomic. Imi place sa inventez retete noi. Pentru mine bucataria italiana este cea mai gustoasa si cea mai sanatoasa, dar stiu sa gatesc si preparate internationale."
1. Care e visul tau cel mai mare?
Imi doresc sa imi dezvolt o cariera in domeniul gastronomic, sa continui afacerea familiei mele si sa o dezvolt in orasul in care momentan locuiesc si muncesc.
2. Care e colegul tau preferat si care cel mai putin preferat?
Colega de care m-am atasat cel mai mult este Sorana, deoarece este o fata deosebita din toate punctele de vedere si cu care am legat o prietenie, iar persoana a carei atitudine m-a deranjat de-a lungul acestui concurs este Cristian Sorop.
3. Care dintre fostii concurenti de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?
Am o admiratie deosebita pentru toti concurentii MasterChef, ii stimez pentru curajul si perseverenta de care au dat dovada. Una dintre aceste persoane este Maria Secrieriu, pe care am avut ocazia s-o si cunosc.
4. Descrie-te in cateva cuvinte.
Ambitioasa. Perseverenta. Dinamica. Incapatanata. Sociabilia. Independenta pana in maduva oaselor, atrasa de complexitate si inedit. Uneori irascibila, cicalitoare si cheltuitoare.
5. Ce alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?
Iubesc masinile puternice, iar atunci cand ma aflu la volan ma simt in elementul meu. Sunt o pasionata de adrenalina.
6. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?
Cu siguranta as alege un cheesecake. O prajitura dulce-acrisoara cred ca m-ar reprezenta perfect.
7. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?
Pe parcursul acestei emisiuni mi-am dat seama ca nevoia te invata. Mi-am demostrat mie insami ca pot face lucruri deosebite in conditii de stres, ca sunt mai perseverenta decat credeam si in special am invatat sa am eleganta de a tacea atunci cand trebuie.
8. Unde-ai mancat cea mai buna mancare?
Cand eram mica, bunica mea din Italia imi facea o supa pe baza de paste pe care o consider cea mai buna mancare pe care am mancat-o vreodata. Este gustul copilariei mele. Cea mai buna aroma pe care am simtit-o vreodata.
9. Care e cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?
In Thailanda am mancat scorpion. Inca nu imi dau seama cum am avut curajul de a manca acel preparat.
10. Care e preparatul care iti iese cel mai bine, de fiecare data?
Tiramisu este preparatul cu care nu as da gres niciodata.
11. Ce bunatati ai gatit pentru masa de Paste anul acesta?
Pentru masa de Paste am gatit impreuna cu tatal meu atat preparate italienesti, cum ar fi fiadoni abruzzesi, tipic regiunii in care m-am nascut, cat si preparate romanesti.
12. Trei trucuri de-ale tale in bucatarie.
Gatesc intotdeauna cu o deosebita placere si pun pasiune in fiecare dish pe care il prepar. Intodeauna folosesc produse proaspete si niciodata nu servesc o mancare inainte de a o gusta.
13. Completeaza tu - Nu ma asteptam ca la MasterChef sa… leg prietenii si sa am ocazia sa cunosc asa oameni minunati.
14. Care e cel mai util lucru pe care l-ai aflat la MasterChef?
Nu cred ca pot spune cel mai util lucru aflat in MasterChef, dar cu siguranta am avut ocazia sa fur din secretele colegilor mei, cat si din ale chefilor.
15. Descrie-i in cateva cuvinte pe cei trei chefi.
Un singur cuvant este de ajuns: Monsterchefi! :)
16. Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Am de gand sa urmez o academie de bucatari, sa-mi iau diploma de chef si apoi sa il invit pe chef Florin Dumitrescu la o intrecere culinara. :)
Gallery