Gabriela are 34 ani, locuieste in Bucuresti si este planning manager la o firma de branzeturi. "Sunt categoric o mare gurmanda si din acest motiv in toate calatoriile mele internationale am incercat sa gust cat mai mult din bucataria specifica fiecarei tari. In 2013 am avut ca target sa sar cu parasuta de la 4000 de metri, iar in 2014 am ca target sa particip si sa castig "MasterChef", spune concurenta.
Saptamana aceasta, "MasterChef" aduce prima proba in deplasare pentru concurentii care ajung in Portul Constanta.
Impartiti in doua echipe, cea rosie si cea albastra, cei ramasi in cursa primesc din partea chefilor sarcina de a gati in aer liber. Pentru prima oara confruntati cu munca in echipe mari, conduse de cate un lider, dar si cu stresul pe care il implica gatitul in cantitati mari, concurentii vor avea parte de momente tensionate, situatii limita, schimb de replici taioase, pentru ca spiritele se vor incinge la malul marii.
Cui i se vor ineca corabiile si care echipa va primi aprecierea celor trei jurati, vei afla in editia “MasterChef” de martea aceasta, de la ora 20.30, la ProTV.
Citeste mai jos un interviu cu Gabriela Simion:
1. Care e visul tau cel mai mare?
Sa am ocazia sa vizitez lumea si cele 7 minuni ale lumii. Sa gatesc pentru un Presedinte de tara :).
2. Care e colegul tau preferat, si care cel mai putin preferat?
Tatiana este preferata mea, iar Gabriel este cel mai putin preferat.
3. Care dintre fostii concurenti de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?
Mi-a placut de Pasha (din editia cu vedete).
4. Descrie-te in cateva cuvinte.
Vesela. Impulsiva. Nebunatica. De incredere. Pozitiva. Zambitoare. Ambitioasa.
5. Ce alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?
Mersul cu bicicleta chic :). Organizez petreceri cu prietenii. Scriu. Calatoresc.
6. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?
Mi-ar placea sa fiu un Tort Pavlova cu crema de lamaie si fructe de padure :).
7. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?
Am descoperit ca sunt mai emotiva decat am crezut. Ca ma sperie chef-ii. Ca nu mai sunt la varsta sa imi spuna altii ce sa fac. Ca pot sa fac mai multe decat mi-am imaginat in bucatarie.
8. Unde-ai mancat cea mai buna mancare?
In Mexic am mancat cea mai buna mancare din viata mea, gatita in fata mea de doi chefi (un francez si un englez).
9. Care e cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?
Ce mai ciudata a fost o tocanita de sarpe. Dar as mai incerca o data :).
10. Care e preparatul care iti iese cel mai bine, de fiecare data?
Placinta cu carne.
11. Ce bunatati ai gatit pentru masa de Paste anul acesta?
Scoici, carcatita, creveti, peste si, fireste, miel la tava cu verdeturi aromate.
12. Trei trucuri de-ale tale in bucatarie.
Gatesc doar poaspat, pentru a se manca imediat, cu ingrediente proaspat taiate din ghivece.
13. Completeaza tu - Nu ma asteptam ca la MasterChef sa... fie asa de intens si sa adun asa de multa experienta in doar cateva saptamani.
14. Care e cel mai util lucru pe care l-ai aflat la MasterChef?
Ca pot mai mult si ca daca mi-as dori as putea sa imi fac o cariera si in gatit.
15. Descrie-i in cateva cuvinte pe cei trei chefi.
Chef-ii sunt un cocktail plin de ingrediente efervescente, dar care pot sa fie domoliti cu preparate excelente.
16. Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Mi-am propus sa fiu EU in continuare. Imi vad de proiectele incepute si sper sa aplic totusi cat mai mult din experienta acumulata in MasterChef. Poate am sa gatesc si pentru altii la o scala mai mare, imi lasa portile deschise pentru ca oportunitatile vietii sa intre.
Gallery