Tagliatelle cu sos bolognese

Tagliatelle cu sos bolognese

Ingrediente: 300g faina 00 3 oua 450g sos bolognese Barilla 45g parmezan.

Mod de preparare:

Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat.

Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea.
Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.

Intre timp, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic.

Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa.

Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 40 min
Grad de dificultate: mediu

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni