Felicia Tucă

Felicia Tucă

Felicia are 44 de ani si provine dintr-o familie simpla, modesta.

Mai are doi frati si o sora vitrega din partea mamei. Tatal sau are 75 de ani si este pensionar. Despre mama sa spune ca a fost o femeie minunata, muncitoare, care a avut grija de copiii ei. S-a stins insa in 2006, rapusa de o boala necrutatoare.

Felicia povesteste ca in copilarie a trecut prin momente dificile, au pierdut casa intr-un incediu, mama lor s-a imbolnavit de inima, cu mari sacrificii a mers apoi la scoala la Cluj. Dupa o incercare esuata de a-si reface viata in Italia, Felicia s-a intors in tara unde l-a cunoscut pe fostul sau sot. Casnicia nu a functionat.

La 27 de ani s-a imbolnavit de ocluzie intestinala si timp de un an nu a iesit din casa. Atunci a inceput sa gateasca pentru cei care veneau sa o viziteze si astfel a descoperit cat de mult ii place bucataria.

Dupa recuperare s-a intors in Italia, unde a muncit ca barman, vanzatoare, ospatara, receptionera. In timp a reusit sa isi deschisa propria afacere si a devenit proprietara de restaurant. Insa din cauza crizei a fost nevoita sa inchida afacerea. In vara anului 2013 a lucrat intr-un hotel ca barman, receptionera, ospatar si salvamar.

In prezent isi dedica timpul gatitului. Stiind cat de pasionata este de bucatarie si cat de bine gateste, prietenele sale au inscris-o la "MasterChef".
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni