Baz - Petrou Vasilios

Baz - Petrou Vasilios

Nascut in Grecia, la Atena, unde a locuit impreuna cu mama, tata, fratele si bunicii pana la varsta de 8 ani, cand parintii au divortat, Baz spune ca a venit la "MasterChef" pentru ca bunica lui, de la care a invatat sa gateasca, isi dorea mult sa-l vada la TV, intr-un astfel de concurs.

Dupa divortul parintilor, s-a mutat impreuna cu tatal si fratele sau in Cipru, de unde este originar tatal lui. A terminat liceul, a facut armata, apoi a inceput sa lucreze in diferite locuri si tari, precum Germania, Olanda, Grecia. La 22 de ani a cunoscut-o pe sotia sa in Grecia si dupa doi ani s-a nascut Alexandra, prima lor fetita care acum are 10 ani.

S-a mutat in Romania unde i-a fost mai greu la inceput, pana a invatat limba, si a avut perioade in care muncea vara in Grecia sau Cipru si iarna venea aici. A doua fetita, Anna, s-a nascut in 2008.

"De la varsta de 4-5 ani bunica mea a observat ca eram foarte interesat cum gateste si a inceput sa ma invete secretele gatitului. La varsta de 14 ani am gatit singur pentru prima data. Toata lumea a crezut ca bunica a gatit mancarea si nu eu."

Ii plac bucataria greceasca si internationala, ii place sa inventeze gusturi noi. Spune ca in familia sa toata lumea gateste bine, are doi unchi cofetari, iar bucataria ii este in sange. Intotdeauna au avut propria gradina de verdeturi, legume, lamai, capsuni, pe care le foloseau la gatit.

"Acest concurs este totul pentru mine, ca sa-mi tin promisiunea facuta bunicii. Sper ca acum ma priveste de sus si este mandra de mine."
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni