Alexandru Niţă

Alexandru Niţă

Alexandru are 27 de ani, provine dintr-o familie cu trei copii (mai are doi frati), iar parintii sunt stabiliti in Spania.

A muncit in foarte multe locuri, atat in tara, cat si in Spania, dorind sa acumuleze experienta pentru atunci cand va avea propriul restaurant. Din localurile pe unde a muncit ca barman a furat din arta culinara cate putin. Inca de mic ii placea sa stea cu mama sa in bucatarie si sa o priveasca gatind.

Isi aminteste ca in clasa a opta, mama sa si-a prins mana in usa masinii si a trebuit sa o tina o perioada mai indelungata in repaus. Atunci s-a apucat el sa gateasca pentru toata familia, sub indrumarea mamei. Ii placea sa gateasca mancaruri cu sosuri si cu gust bogat.

"Cel mai complicat preparat a fost un preparat asiatic: noodles cu fructe de mare si cu sos oyster. Am gatit si coasta de cerb la cuptor cu legume si vin rosu. Gatesc variat, in functie de pofte si de context, din bucataria romaneasca, asiatica, spaniola, italieneasca. Mereu am avut undeva o dorinta ascunsa de a ma afirma in bucatarie si la MasterChef a venit acest moment."
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni