Anni - Anjani Jaiswal Kumar

Anni - Anjani Jaiswal Kumar

Anni este cetatean indian si de aproape 9 ani locuieste in Romania.

A venit la Oradea la Facultatea de Medicina si Farmacie, iar acum este medic rezident in Oradea la sectia neurochirurgie.

Provine dintr-o familie numeroasa, cu 7 copii. Toti locuiesc in India, iar fratele sau a terminat tot medicina in Oradea, insa profeseaza acasa, in India. De la el a invatat Anni sa gateasca, dar si de la mama si surorile lui.

Ii place bucataria traditionala indiana, pe care vrea sa o promoveze si aici: gateste cu drag linte, pui cu sos de curry, pui tandoori, peste, legume si foloseste foarte multe condimente. Bucataria este o pasiune, iar la "MasterChef" se simte ca un jucator de poker in Las Vegas.

Si-ar dori ca dupa incheierea rezidentiatului sa poata ramane in Romania si i-ar placea sa aiba aici un restaurant cu specific indian, pentru ca oamenii sa ii poata astfel cunoaste mai bine cultura. "Multi romani nu au gustat niciodata mancare indiana, mi-as dori sa existe un loc in care oamenii sa cunoasca mancarea noastra, sarbatorile, traditiile noastre."

Il admira mult pe Florin Dumitrescu si spune ca daca ramane in concurs pana la final spera sa il faca pe acesta sa manance picant.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni