Tatiana este de profesie avocat si lector universitar, insa latura sa artistica a impins-o catre arta gastronimica, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.
A crescut intr-o familie de juristi si mai are un frate. Gateste de cand a intrat la facultate si a trebuit sa plece de langa ai ei. Are un var stabilit in Italia, care lucreaza ca bucatar intr-un restaurant cu 2 stele Michelin si pasiunea acestuia a inspirat-o si pe ea.
"El s-a hotarat sa devina bucatar dupa ce a vazut "Ratatouille". Gastronomia este o arta pentru el, el nu gateste, el creeaza si m-a molipsit si pe mine". Deserturile sunt marea slabiciune a Tatianei si de cate ori merge in vizite la prieteni stie ca trebuie sa le duca ceva dulce, daca nu, este rugata sa prepare ceva acolo, pe loc. Tatianei ii place sa gateasca, in special deserturi, si pentru copii defavorizati din diverse asociatii, carora vrea sa le aduca astfel un zambet pe buze. "MasterChef probabil ar insemna o rascruce pentru mine. E locul unde as prinde incredere si curaj. Incredere - ca am talent, curaj - sa fac o schimbare radicala in viata. O pasiune sa se transforme intr-un job!? Niciodata nu m-am aventurat in nimic, de regula sunt foarte calculata si nu risc, sunt avocat si trebuie sa fiu sigura de tot. "MasterChef" e prima mea mare aventura!"