Rareş Calotă

Rareş Calotă

Absolvent de studii economice, Rares si-a descoperit pasiunea pentru gatit acum 3 ani, cand a inceput sa tina un regim de slabit.

Avea 105 kg si simtea ca este momentul sa faca o schimbare in viata sa. Astfel si-a schimbat complet regimul alimentar si a inceput sa gateasca sanatos, sa se intereseze asupra modalitatilor de gatit mese satioase, dar usoare si hranitoare. Astfel a reusit sa slabeasca in 7 luni 37 de kilograme, cu dieta si sport.

"Am invatat sa ma hranesc! Nu sa mananc. Odata cu hrana sanatoasa am simtit o febra de creatie in bucatarie imposibil de potolit, am inceput sa citesc si sa ma documentez. In bucatarie imi place sa fac aproape orice. Imi place foarte mult sa ma documentez si sa investesc in carti de gatit."

Rares a invatat sa gateasca de la mama si de la bunicul sau, dar acesta s-a stins repede si nu a apucat sa fure prea mult din secretele artei culinare de la el. Acum este singurul barbat din familie care gateste. Dupa terminarea facultatii a urmat un curs de hair stylist si chiar a lucrat in domeniu timp de sase luni, dar a renuntat pentru ca simtea ca nu i se potriveste aceasta meserie. In prezent nu lucreaza, insa crede ca participarea la "MasterChef" ii poate schimba viata si il poate ajuta sa traiasca din pasiunea sa pentru gatit.

"Nu e prima oara cand vreau sa ma inscriu la "MasterChef", cert e ca nici acum nu stiu daca o faceam, dar a facut-o prietena mea. Sunt mandru pentru ce am realizat pana acum, dar nevoia de schimbare e mare si MasterChef e locul potrivit!"
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni