Sorana Buştea

Sorana Buştea

Sorana are 24 de ani si este studenta in anul 6 la Medicina Dentara, la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea.

Mai are o sora mai mica, iar parintii – mama medic specialist radiolog si conferentiar, tatal mediator la tribunal – sunt divortati. Pasiunea pentru calatorii si firea independenta au purtat-o pe Sorana in multe locuri din lume: pe langa vacantele petrecute alaturi de parinti, in anul al doilea de facultate a fost in Grecia, unde a muncit ca ajutor de ospatar, apoi in anul al treilea a lucrat ca receptionera si chelner in SUA.

De gatit a invatat de la bunica: in copilarie ii placeau mult clatitele si pentru ca mama sa nu stia sa faca, s-a apucat singura sa gateasca.

"M-am apucat sa gatesc in clasa a saptea. Cand eram mica si eram la bunica sau la matusa mea stateam intotdeauna si ma uitam la orice gateau. Acum gatesc in fiecare zi, daca nu la 2-3 zile."

Soranei ii place mult bucataria asiatica (japoneza, chinezeasca, thailandeza, coreeana) si cea mexicana, ale caror preparate le-ar gati la orice ora. "MasterChef" inseamna sa ai la dispozitie orice ingredient viseaza sufletul tau si sa faci cu el orice viseaza mintea ta, o dezlantuire a imaginatiei. Sa particip la "MasterChef" inseamna sa creez si sa aflu daca e de bine ce fac."
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni