Irina Bucşa

Irina Bucşa

Irina a absolvit Facultatea de Informatica si Facultatea de Management in Brasov, lucreaza ca programator IT, insa marea sa pasiune este gatitul.

S-a casatorit in 2006, apoi si-a sustinut mama in dorinta ei de a divorta, deoarece tatal sau a fost mereu un om violent. La scurt timp dupa divortul mamei, bunicii din partea ei au murit, fiecare fiind doborat de cancer. Irina povesteste ca "microbul" pentru arta culinara i-a intrat in sange urmarind emisiunile lui Radu Anton Roman.

"Din prima mea bursa de student mi-am cumparat cartea scrisa de dansul si primele experimente reusite au fost dupa retete povestite in ea. Iar adevarata mea aventura culinara a inceput cand m-am maritat. Imi place sa gatesc orice, incepand de la paine si terminand cu diverse conserve de toamna. Pentru mine nimic nu se compara cu placerea de a-mi creste singura legumele si fructele sau de a citi la umbra unui pom."

Fire emotiva si usor timida, Irina spune ca ii este teama de chefi pentru ca ii este frica de oamenii care nu zambesc. Viseaza la o gradina mai mare, din care sa produca si sa vanda tot soiul de bunatati sanatoase cu fructe si legume cultivate de ea. I-ar placea sa aiba si o pensiune langa gradina, o pensiune in care oamenii sa se apropie de natura, sa se rasfete cu preparate culinare inedite si chiar sa invete sa gateasca.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni