Irina a absolvit Facultatea de Informatica si Facultatea de Management in Brasov, lucreaza ca programator IT, insa marea sa pasiune este gatitul.
S-a casatorit in 2006, apoi si-a sustinut mama in dorinta ei de a divorta, deoarece tatal sau a fost mereu un om violent. La scurt timp dupa divortul mamei, bunicii din partea ei au murit, fiecare fiind doborat de cancer. Irina povesteste ca "microbul" pentru arta culinara i-a intrat in sange urmarind emisiunile lui Radu Anton Roman.
"Din prima mea bursa de student mi-am cumparat cartea scrisa de dansul si primele experimente reusite au fost dupa retete povestite in ea. Iar adevarata mea aventura culinara a inceput cand m-am maritat. Imi place sa gatesc orice, incepand de la paine si terminand cu diverse conserve de toamna. Pentru mine nimic nu se compara cu placerea de a-mi creste singura legumele si fructele sau de a citi la umbra unui pom."
Fire emotiva si usor timida, Irina spune ca ii este teama de chefi pentru ca ii este frica de oamenii care nu zambesc. Viseaza la o gradina mai mare, din care sa produca si sa vanda tot soiul de bunatati sanatoase cu fructe si legume cultivate de ea. I-ar placea sa aiba si o pensiune langa gradina, o pensiune in care oamenii sa se apropie de natura, sa se rasfete cu preparate culinare inedite si chiar sa invete sa gateasca.