Mayla Bucci

Mayla Bucci

Mayla este pe jumatate italianca, tatal sau fiind originar din Peninsula, iar mama romanca.

La cei 22 de ani ai sai, Mayla spune ca a crescut printre tigai si condimente in bucataria restaurantului condus de familia sa. Mai are un frate si doua surori.

A venit la "MasterChef" pentru a-i demonstra tatalui ei ca stie sa gateasca si ca merita ca intr-o zi sa lucreze ca chef in restaurantul acestuia. Vrea sa invete si sa fure de la cei trei jurati meserie.

"Inca de mica am avut o pasiune pentru bucatarie, imi placea sa imi petrec timpul in bucatarie, asezata pe un scaun si privind cum parintii mei si bucataresele gateau. Inca de la 12 ani, tatal meu m-a pus la munca, in bucatarie. La inceput spalam vasele. Nu a stat nimeni niciodata sa imi explice cum se gateste, pur si simplu cred ca se poate spune ca am furat meseria. Sunt o persoana creativa in domeniul gastronomic. Imi place sa inventez retete noi. Pentru mine bucataria italiana este cea mai gustoasa si cea mai sanatoasa, dar stiu sa gatesc si preparate internationale."

"MasterChef" este un mare vis pentru Mayla, care a venit in concurs pentru a invata. Spune ca atunci cand intra in bucatarie se regaseste, bucataria este unul din putinele lucruri constante din viata ei si si-ar dori sa isi faca o cariera in acest domeniu.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni