Gabriel Apostol

Gabriel Apostol

Gabriel este de profesie judecator, iar marea sa pasiune este bucataria. Spune ca atunci cand gateste uita de toate problemele pe care le implica jobul sau si se incarca cu energie buna.

Este casatorit si are doua fete si, desi a avut probleme cu sotia sa, fiind la un pas de divort, crede ca prin participarea la "MasterChef" o sa isi recupereze familia. Fetele sunt lumina ochilor lui, iar fiica cea mare este motivul pentru care a venit la emisiune, ea fiind singura care i-a zis ca poate. Este convins ca el este urmatorul "MasterChef" si nu ii este frica de chefi, i se par niste mielusei pe langa ce infractori a judecat.

Rebel din fire, Gabriel gateste de cand se stie: "Prima data am gatit cand eram acasa, la Alexandria. Cred ca aveam 8 sau 9 ani, cand am decis sa fac chec, cum o vazusem pe mama. Am facut cum m-am priceput si eu... A iesit relativ bun la gust, dar necrescut deloc, caci nu avusesem rabdare sa bat albusurile de ou cat ar fi trebuit." Mancarurile pe care le gateste cel mai des acasa sunt ciorba de perisoare, sarmalele, friptura de miel, placinta de dovleac. Multi i-au spus ca are stofa de bucatar: "Stiu ca pot! Asta e sloganul meu. Asa am devenit judecator, asa am obtinut multe de la viata. Gandind pozitiv."

La "MasterChef" gateste intotdeauna insotit de mascota sa, personajul de desene animate Ratatouille.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni