Aida Parascan, castigatoarea celui de-al doilea sezon "MasterChef", despre felul in care cea mai delicioasa competitie i-a schimbat viata.
1. Ce ai facut dupa castigarea celui de-al doilea sezon "MasterChef"?
Dupa ce am castigat "MasterChef" am decis sa revin acasa si sa iau totul de la zero. O alta viata, o alta cariera, de data aceasta bazata pe o pasiune care vine din interiorul meu.
2. Ti-ai deschis o afacere proprie. Despre ce este vorba?
Da, am creat un nou concept de cofetarie - patiserie... nici nu stiu cum as putea sa il numesc. E vorba de o bucatarie unde se gasesc deserturi si torturi personalizate, atat in gust cat si design, dar si pizza si diferite antre-uri pentru bufet rece. Realizez de asemenea si meniuri pentru evenimente si restaurante. Si in curand voi organiza si cursuri pentru amatori. Business-ul se cheama Arte Dolce Salato si l-am inceput in Buzau.
3. Poti spune ca in sfarsit ti-ai indeplinit visul, faci ceea ce-ti doreai?
Da, pot sa spun ca sunt exact acolo unde e bine sa fiu. "MasterChef" cu siguranta mi-a schimbat viata.
4. Ce alte proiecte mai ai?
Vreau sa pregatesc retete video, astfel incat sa le fiu de ajutor celor care vor sa afle mai multe despre ce inseamna gatitul pentru mine. Iar in prezent scriu o carte de bucate, pe care sper sa o termin in curand.
5. Ce iti fac copiii?
Sunt foarte bine. Gianina e la scoala si sunt foarte multumita de rezultatele ei, avand in vedere schimbarea de care am avut parte toti. Iar Samuele si Emilia sunt la gradinita.
6. Te-ai mutat definitiv in Romania?
Da, pot sa spun ca e o decizie definitiva.
7. Ce inseamna acum MasterChef, la aproape un an de la participarea ta in show?
Schimbare in primul rand. O scara pe care am urcat-o nu chiar usor, as putea spune. Dar cred ca provocarile si incercarile si partea frumoasa ale acestei experiente abia acum incep, cand am inceput sa pun in practica tot ce visam.
8. Ce le spui viitorilor concurenti, acum ca s-a dat startul pentru cel de-al patrulea sezon? Ce sfaturi ai pentru ei?
In primul rand le doresc mult succes tuturor. As vrea ca fiecare dintre ei sa stie clar de ce vor sa participe la acest concurs. Apoi, este foarte important ca farfuria pe care o prezinta sa exprime ceva din ei, din ceea ce sunt ei si sa nu fie un simplu copy -paste dupa o reteta. Sa puna ceva din sufletul lor in farfurie. Si sa aiba curaj!
Se cauta un nou "MasterChef". Iata datele preselectiilor:
✔ Vineri, 17 ianuarie, la Cluj, ora 10:00 - Hotel Golden Tulip Ana Dome
✔ Duminica, 19 ianuarie, la Iasi, ora 10:00 - Hotel Unirea
✔ Sambata, 25 ianuarie, la Bucuresti
Gallery