ß
Cine gateste cu pasiune, departe ajunge. Mai exact, in Italia, la Academia Barilla. Alexandru Hora si Aida Parascan de la "MasterChef", impreuna cu cei doi castigatori ai concursului Barilla de pe Foodstory.ro, Emil-Lavinius Predoaica si Daniela Manta, se pregatesc de un curs de gatit cu pasiune.
Emil-Lavinius Predoaica si Daniela Manta au cucerit juriul de la "MasterChef" cu retetele de paste inscrise in concurs, iar acum se pregatesc sa fure secretele bucatariei italiene direct de la sursa. Impreuna cu cei doi finalisti "MasterChef" Alexandru Hora si Aida Parascan, marea castigatoare, ei vor avea parte de cursuri de gatit in valoare de 5.000 de euro.
Iata cum va arata programul zilnic:
Ziua 1
Tur ghidat al Academiei Barilla si librariei gastronomice Barilla, ce contine peste 8.500 de titluri.
Curs de gatit cu Chefii Brailla. Tematica: peste si carne.
Cina la restaurantul Osteria Lo Zingaro, Parma
Ziua 2
Tur ghidat al Academiei Barilla si al librariei gastronomice d in cadrul Academiei Barilla din Parma.
Curs de gatit cu Chefii Brailla. Tematica: paste proaspete.
Cina la restaurantul Osteria del Gallo D’Oro, Parma
Ziua 3
Tur ghidat al Academiei Barilla si al librariei gastronomice d in cadrul Academiei Barilla din Parma.
Curs de gatit cu Chefii Brailla. Tematica: pizza si paine.
Cina la Trattoria Del Ducato, Parma
Ziua 4
Vizita la fabrica de lactate La Traversetolese, unde se produce parmezanul, degustare.
Vizita la Fabrica de mezeluri Conti, unde se produce celebrul Prosciutto di Parma.
Pranz la cantina Barilla.
Vizita la fabrica de paste Barilla.
Cina la Trattoria S. Chiara, Parma
In cea de-a cincea zi, cei patru se vor intoarce in tara. Experienta lor o vei putea descoperi pe Foodstory.ro, in cuvinte, imagini si retete. :) Noi ii asteptam deja cu nerabdare!
Gallery