Castigatoarea "MasterChef" din 2013, Aida Parascan, are 33 de ani si este mama a trei copii, doua fete si un baiat.
Mandra nevoie mare de cele doua "domnite", Gianina (11 ani) si Emilia (2 ani), dar si de "Praslea" Samuele (5 ani), Aida Parascan le ofera adesea prietenilor virtuali imagini cu acestia, pe pagina de Facebook.
"MasterChef", sezonul 3 - prinde gustul competitiei, in fiecare marti de la 20:30.
Aida s-a apucat de gatit pe la 14-15 ani. Parintii ei lucrau si avea doi frati mai mici carora trebuia sa le gateasca. A invatat totul singura, iar pe parcursul anilor s-a perfectionat. Ii place sa manance sanatos, prin urmare gateste numai cu ingrediente naturale.
Pentru Aida Parascan, castigatoarea celui de-al doilea sezon, “MasterChef” a insemnat implinirea unui vis. Romanca stabilita in Italia, care si-a luat inima in dinti si s-a prezentat la preselectii cu un desert care i-a cucerit imediat pe jurati isi traieste acum visul in tara natala. Aida s-a intors acasa impreuna cu copiii sai si a pus pe picioare un business propriu, Arte Dolce Salato, un concept prin care realizeaza deserturi sau preparate sarate personalizate, precum si meniuri complete pentru evenimente si restaurante. Mai mult decat atat, in week-enduri, Aida organizeaza in locatia sa din Buzau ateliere gratuite la care ii invita pe copii sa invete sa se bucure de arta culinara. “deocamdata lucrez mai mult pe comenzi”, spune Aida, “iar atuul meu este ca nu folosesc ingrediente chimice, imi doresc sa fac bucatarie sanatoasa.”
Vezi si alte imagini in GALERIA FOTO de mai jos:
Gallery