ß
Show-ul este si pe Voyo.ro.
Mihai Toader lucreaza la o fabrica de arme, dar gastronomia este visul lui. S-a prezentat, insa, in prima faza cu un preparat care nu a fost pe placul celor trei Chefi.
De patru ori le-a spus Chefilor jurati ca este gata farfuria lui. "Daca treci mai departe, va trebui sa gatesti contracronometru", l-au taxat cei trei din prima.
In graba, a gresit ceva elementar: a uitat sa puna sare in mancare.
A primit, totusi, o a doua sansa. 22 de minute, in care sa prepare o portie de paste care sa convinga. S-a intors dupa 16 minute, cu o farfurie absolut delicioasa.
"S-a facut tarziu, ni s-a facut si noua foame si am vrut sa gustam un preparat al unui concurent cu adevarat talentat", i-a spus Chef Sorin.
Show-ul este integral pe Voyo.ro.
Reteta de Scoici Saint Jacques cu piure de conopida o gasesti pe Foodstory.ro!
Care e mancarea ta preferata din copilarie? Spune-ne aici si castiga un sort pentru primul MasterChef din viata ta
Gallery