Prinde gustul competitiei in fiecare marti, de la 20.30, pe ProTv.
Dupa un debut mai mult decat savuros, cea de-a doua editie “MasterChef” aduce la Pro Tv la fel de mult spectacol culinar. Si de data aceasta cei trei jurati chefi vor fi imbiati cu preparate care mai de care mai aratoase, povesti impresionante si prezente de neuitat in platou.
Asa se face ca in editia de marti, 12 martie, de la 20.30, o tanara va incerca sa ii impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu nu doar cu preparatul sau, ci si cu miscari de dans la cratita! Tanara le va marturisi juratilor ca este pasionata nu doar de gatit, ci si de muzica si dans, asa ca nu a stat mult pe ganduri si a inceput sa danseze in vreme ce pregatea farfuria pentru jurizare. Daca va reusi sa treaca de etapa preselectiilor si daca va obtine sortul, veti afla din cea de-a doua editie “MasterChef”.
Tot marti la Pro Tv isi va face intrarea in scena si simpaticul Sissoko, fost concurent in primul sezon. De data aceasta insa, Sissoko va trece in tabara cealata si va da o mana de ajutor celor trei chefi in jurizare. Dupa ce s-a facut remarcat in primul sezon “MasterChef” cu preparate care incita papilele gustative, dar si cu emotiile care l-au coplesit de-a dreptul, Sidia Sissoko a urmat cursuri de bucatar si in vara trecuta si-a luat diploma de chef.
In noua postura, Sisso, cum ii spun prietenii, a recunoscut ca a fost o reala placere si onoare sa revina pe platourile show-ului care l-a facut celebru, de data aceasta nu in ipostaza de concurent, ci de ajutor al juratilor. Ce verdict va da Sissoko, veti afla marti de la 20.30.
In cea de-a doua editie “MasterChef” nu vor lipsi nici personajele spectaculoase care viseaza la un sort si o intrare in etapa urmatoare.
Un camerunez isi va incerca norocul la “MasterChef” cu un prepart de inspiratie frantuzeasca, in vreme ce un oltean get-beget, aidoma celebrului personaj de film Nea Marin, ii va imbia pe jurati cu un cos plin cu praz si vin. Nu vor lipsi insa nici farfuriile spectaculoase si preparatele exotice, dar si esecurile culinare care vor fi dur taxate de jurati.
Gallery