Dupa terminarea super show-ului “MasterChef”, vietile concurentilor s-au schimbat radical, iar pasiunea pentru gatit continua sa le dea satisfactii. Recent, Mehrzad Moghazehi si Alex “Teacher” Cirtu au gatit in cadrul unui eveniment organizat la un restaurant din Capitala, la care au fost sustinuti nu doar de fosti colegi din show-ul de la Pro Tv, ci chiar de temutul jurat Chef Catalin Scarlatescu.
Intr-o atmsofera prietenoasa, Alex si Mehrzad, alaturi de alti doi bucatari amatori, Claudia “Rista *de bucate” si Ioannis Stamatogiannis, i-au delectat pe cei prezenti cu delicii intens gandite si pregatite timp de doua saptamani.
Daca influentele orientale au fost asigurate de Mehrzad, deserturile lui Alex au fost o reala fantezie-n farfurie. Printre fostii concurenti de la “MasterChef” care i-au vizitat pe cei doi la eveniment s-au numarat castigatorul Petru Buiuca, Gabi Godeanu, Sidia Sissoko, Mimi Nicolae, Magda Nicolae.
“Am avut un meniu pretentios care a necesitat multa munca si dedicatie. Am fost placut surprins sa vad atatia oameni la eveniment, atat prieteni, cat si persoane care ne-au vazut la televizor si au venit sa ne sustina si sa se delecteze cu preparatele noastre. De altfel ne-am bucurat enorm sa revedem pe fostii colegi de la “MasterChef”, precum si pe Chef Catalin Scarlatescu”, spune Alex “Teacher” Cirtu.
“Ma bucur ca am reusit sa organizam aceasta seara pentru toti apropiatii si sustinatorii nostri fara de care nu am fi unde suntem acum. M-am bucurat ca am reusit sa revad o parte dintre colegii de la “MasterChef”, insa cea mai frumoasa surpriza mi-a facut-o Chef Catalin Scarlatescu. Il admir foarte mult, iar faptul ca a venit la acest eveniment imi da convingerea ca am reusit sa-l impresionez si eu la randul meu cu ceva. :)
Speram sa mai avem cat mai multe evenimente de acest gen – acesta a fost special in felul sau, pentru simplul fapt ca am realizat ceva nonconformist, nimeni nu stia care va fi rezultatul unei imixtiuni Orientalo-Romano-Mediteraneene si tin sa mentionez ca atunci cand am tras linie, eu am fost placut suprins. Urmeaza Clujul, Timisoara, Oradea, Pitestiul si Ploiestiul, Iasiul si Bucurestiul din nou si incetul cu incetul vrem sa cucerim lumea cu preparatele noastre”, a marturisit incantat si Mehrzad.
Gallery