Florin Dumitrescu s-a pregatit timp de trei zile pentru inaugurarea restaurantului Morgan la Dud.
Chef Florin Dumitrescu si echipa sa au muncit din greu pentru inaugurarea restaurantului Morgan la Dud aflat pe strada Sperantei, nr 7.
Impreuna cu Bogdan Alexandrescu si Alexandru Petricean, Florin Dumitrescu a facut o demonstratie de taiat dovlecei si a realizat o salata pe care a daruit-o unei fete din restaurant.
El si echipa sa de bucatari au vrut sa isi impresioneze invitatii cu bucate alese si au gatit creveti in pesmet panko, unt aromat si crema de wasabi, foie gras cu fenicul caramelizat si reductie de mere, calamar umplut cu pasta de branza Philadelphia si castraveti murati, porc steak, tartar de ton si tartar de somon in cornet, melci umpluti, placinta de berbecut cu tzatziki, salata caprese, pipote de rata cu branza elvetiana.
Vezi in galeria foto cine a fost prezent la eveniment si cum i-a intampinat Florin pe invitatii sai.
Gallery