• Emisiuni
  • MasterChef
  • Reguli de asociere a mancarurilor cu vinurile. Tips & tricks de la Chef Bontea

Reguli de asociere a mancarurilor cu vinurile. Tips & tricks de la Chef Bontea

Reguli de asociere a mancarurilor cu vinurile. <span style="color:#f00;">Tips & tricks de la Chef Bontea</span>

Sorin Bontea, unul dintre cei trei Chefi de la MasterChef, vine cu sfaturi utile despre mancaruri si vinurile potrivite.

"Vinul alb merge cel mai bine cu tot ce inseamna carne alba, cu paste si peste. 


Vinul rosu, cum ar fi Pinot Noir, cel mai light dintre toate vinurile rosii, e recomandat cu pastele cu sos de rosii, la curcan si la somon.

    
Foto: SHUTTERSTOCK

Vinurile rosii Merlot si Cabernet merg cel mai bine cu carnurile rosii, vanat, porc, miel, vita.

Iar pentru branzeturi, merge orice vin, mai putin cele pentru desert. Asta depinde insa si de branzeturi, pentru ca acestea pot fi dulci, tari, sarate etc.
." ne-a marturisit juratul de la MasterChef.

Protvmagazin.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni