Afla chiar de la concurentul cu pricina care a fost cea mai mare greseala facuta de el in timpul emisiunii. ESTE VORBA DESPRE BOGDAN ALEXANDRESCU :)
Cand ai intrat in acest concurs ti-ai imaginat ca o sa ajungi atat de departe in concurs? Ce ti s-a parut cel mai greu, pana acum, in concurs?
Sincer, imi doream extrem de tare sa ajung cat mai sus cu putinta in aceasta competitie, insa trebuie sa recunosc ca au fost momente in care din cauza emotiilor si a oboselii am avut ceva palpitatii. Consider ca cea mai grea proba la Masterchef este cea psihologica. Trebuie sa ai nervi de otel ca sa rezisti presiunii.
Care a fost cel mai sofisticat fel de mancare pe care l-ai gatit la MasterChef? Dar cea mai mare greseala pe care ai facut-o la MasterChef?
Cel mai sofisticat preparat a fost coquelet-ul cu piure de broccoli si reductie de portocale, care mi-a adus rolul de capitan de echipa. Iar cel mai mare rateu l-am avut atunci cand am scapat cam mult chili in mousse-ul de ciocolata servit in camembert, unde Chef Florin a spus ca am vrut sa il otravesc . Si stim foarte bine ca el mananca iute... nici nu vreau sa imi imaginez ce senzatie a avut saracul cand i-a luat gura foc din cauza mea. Insa mi-am spalat pacatele pe parcursul emisiunii.
Ce ai invatat din acest concurs?
MasterChef m-a invatat sa ma temperez, sa visez, mi-a confirmat faptul ca nimic nu este imposibil. MasterChef m-a invatat sa respect competitia, laudele si criticile. MasterChef a fost si este cel mai tare episod din viata mea pana acum.
Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Mi-ar placea enorm sa lucrez in domeniul culinar, sa pot sa schimb mentalitati... o sa incerc sa ma implic in cat mai multe proiecte menite sa educe publicul sa manance sanatos, gustos si sa renunte putin la mix grill, ceafa de porc si alte ”romanisme”.
Cu care dintre cei trei MasterChefi ti-ar placea sa colaborezi?
Mi-a placut enorm de toti cei 3 chefi. Chef Sorin are un calm si o finete iesite din comun, este un artist desavarsit si un gentleman. Chef Catalin are multa experienta in spate si face niste dish-uri de iti sta mintea in loc. Insa mi-ar placea foarte mult sa colaborez cu Chef Florin, pentru ca este nebun ca mine, tanar, plin de energie si creativitate si cred ca genul asta de bucatari este exact ceea ce lipseste ca lucrurile sa se schimbe radical din punct de vedere culinar in tara noastra. We are the new generation, so watch out haters!
Gallery