Concurentul de la MasterChef dezvaluie care au fost cele mai dure incercari din competitie si ce a avut de invatat de la fiecare jurat.
Cand ai intrat in acest concurs ti-ai imaginat ca o sa ajungi atat de departe in concurs? Ce ti s-a parut cel mai greu, pana acum, in concurs?
In momentul in care am intrat in acest concurs am fost foarte fericit! Iar faptul ca sunt in aceasta etapa este extraordinar! Dincolo de imaginatia mea proprie. Pot adauga ca cel mai greu lucru pana acum a fost dorul de casa, de familie, de prieteni. Toate probele treceau... dar odata cu ele si timpul care ma despartea de ai mei.
Care a fost cel mai sofisticat fel de mancare pe care l-ai gatit la Masterchef? Dar cea mai mare greseala pe care ai facut-o la MasterChef?
Cel mai sofisticat fel de mancare a fost cel de la proba frantuzeasca: duo de miel si foie gras. Pentru mine a fost ceva fabulos sa ma ”joc” cu produse de nivelul acesta!
Ce ai invatat din acest concurs?
In acest concurs am invatat ca e bine sa asculti, sa ”furi” meserie si sa iti tii calmul. Fara incredere in sine si niste nervi de fier pleci acasa.
Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Dupa acest show imi doresc sa explorez din ce in ce mai mult domeniul gastronomiei. Mi-ar placea sa pun in practica mai des tot ce am invatat in acest show, dar si cunostintele acumulate la cursurile de bucatar pe le-am facut. Din pacate, pana la acest show, nu am avut ocazia sa lucrez intr-o bucatarie profesionista, dar dupa tot ce am trait la MasterChef mi-ar placea foarte mult sa experimentez toate senzatiile traite in aceasta perioada. Daca ar fi dupa mine, as absorbi toate cartile scrise pe acest subiect si as experimenta cu ele! Nu in ultimul rand, mi-as dori sa-mi pot ajuta familia.
Cu care dintre cei trei MasterChefi ti-ar placea sa colaborezi?
Eu sunt o persoana care stie ca e bine sa fii atent la tot. Asa ca atentia mea ma duce la toti trei. Chef Sorin mi-a aratat ca eleganta nu trebuie sa lipseasca in bucatarie, chef Florin are acel ”tupeu” culinar care il scoate din tipare, iar chef Catalin m-a invatat sa fiu calm, sa las totul sa curga.