ß
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca lui Catalin Scarlatescu ii place marea, ii place sailingul si ii place pestele. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".
„Sunt un mare fan al pestelui. Imi place sa pescuiesc, sa gatesc peste si sa il mananc”, spune Cheful Catalin Scarlatescu. Juratul Masterchef si-a facut o traditie din a merge de cel putin doua ori pe an cu barca pe mare. Sailingul este una dintre pasiunile lui si nu trece nici o vara fara a se bucura de linistea sau agitatia marii, de nesfarsitul albastrului, de ineditul locurilor si de adrenalina aventurii.
Anul acesta, a petrecut deja o saptamina magnifica la bordul unui velier cu care a traversat Marea Adriatica pana in Venetia, insa Cheful de la MasterChef mai planuieste inca o aventura pe mare, in august, cind intentioneaza sa mearga cu barca in Ciclade. La capitolul cea mai impresionanta captura pe mare, Catalin se mandreste cu un rechin de dimensiuni impresionante
. „Cred ca cea mai remarcabila prada a fost un rechin de vreo 58 de kilograme, pe care l-am prins cu un cinghel, in Oceanul Indian,” povesteste juratul de la MasterChef. „Ne aflam pe o nava, in mijlocul oceanului, cind ni s-a stricat un cap de chiuloasa si a trebuit sa stam o zi si jumatate in deriva. Atunci mi-a venit ideea de a agata o bucata de pulpa intr-un cinghel, un carlig de macelarie, pe care l-am aruncat apoi peste pupa. Atunci am prins rechinul si a fost nevoie de 4 oameni zdraveni pentru a-l ridica.” povesteste Catalin.
In ceea ce priveste planurile sale de viitor, Catalin Scarlatescu stie exact ce i-ar placea sa faca: „Mai trebuie sa ajung sa conduc un hotel de 5 stele din Bucuresti, apoi mi-ar placea sa ma retrag, sa-mi iau o barca si sa ma plimb prin porturile lumii, sa prind peste si sa fac mancare gratis pentru toti cei care ajung in port.” viseaza Catalin Scarlatescu.