Sorin Bontea, unul din cei mai duri jurati de la "MasterChef" explica intr-un interviu pentru gandul.info de ce este atat de exigent cu concurentii si de ce este singurul dintre membrii juriului care nu tipa in bucatarie.
Sorin Bontea lucreaza in restaurante de la varsta de 16 ani, ia bucataria in serios. A gatit ani intregi pentru o clientela exclusivista pe vase de croaziera sau in cele mai cunoscute restaurante din Romania.
Daca pentru majoritatea oamenilor, delfinul este un animal extrem de inteligent, demn de tot respectul si simpatia noastra, unii milionari prefera sa il vada ... in farfurie. Chef Sorin a dezvaluit pentru Gandul ca a preparat pentru clientii sai de delfin cu ananas, pana la feluri de mancare pe baza de carne de crocodil si a avut printre clienti celebritati precum Madonna, Nicolas Cage, Jean Claude Van Damme, Roger Moore si Tom Jones.
"Cea mai pretentioasa a fost Madonna”, dezvaluie Sorin. „Pentru ea am gatit carne de vita in stilul kosher. Cred ca Roger Moore si Nicolas Cage nu au fost foarte pretentiosi, au ales din meniu ce au dorit ei, pentru Roger Moore gateam special dupa terminarea programului, atunci cand venea el la restaurant. Iar lui Gordon Ramsey i-am pregatit un steak”, a mai marturisit Chef Sorin.
Nu se considera un tip sever, desi unii concurenti de la "MasterChef" spun ca are o privire care ar putea ingheta suflete. "Eu sunt omul care nu tipa foarte mult in bucatarie, cred ca poti sa impui respect si fara sa tipi. insa sunt exigent in tot ceea ce inseamna bucatarie", povesteste juratul de la "MasterChef" pentru gandul.info.
Gallery