Bucataria “MasterChef”, visul tuturor concurentilor veniti in competitia de la Pro Tv, se va dovedi a fi un loc in care creativitatea si abilitatea concurentilor de a gati contra cronometru vor fi greu puse la incercare.
Cu o suprafata de aproximativ 1200 de metri patrati, impartiti intre bucataria propriu-zisa si camara, magazia de echipamente si zona de prezentare, cu aproximativ 250 de ustensile, accesorii de lucru, de preparare si de prezentare diferite, in mare parte profesionale, cu un total de peste 400 de materii prime si ingrediente de pe toate continentele, cam tot ceea ce isi doreste un bucatar sa aiba la dispozitie pentru buna organizare si reusita a meniului, bucataria “MasterChef” va fi pentru unii ca o cursa nebuneasca, pentru altii o provocare continua, iar pentru unii un cosmar.
Show-ul este integral pe voyo.ro
Facebook oficial MasterChef Romania
Multitudinea de ustensile si echipamente specifice unei bucatarii de ultima generatie i-a lasat cu gura cascata pe concurenti, care au fost mai mult decat incantati de ceea ce au gasit aici.