Serbu Constantin are 38 de ani si este un ospatar "bagacios", la un restaurant cu specific romanesc, din centrul Bucurestiului. La 14 ani, a vrut sa dea la un liceu cu profil gastronomic, dar a renuntat la idee, influentat de mama lui, de teama ca nu va lua treapta.
"Imi placea sa ma bag si am furat de peste tot", asa a invatat concurentul sa gateasca, dupa cum el insusi a marturisit. "In viata intotdeauna ai suisuri si coborasuri, dar sa speram ca cu acest concurs voi fi mai fericit", a venit el increzator in fata juriului.
Pentru concurs a pregatit o coada de crocodil, cu ciuperci de padure si banane. Nu a mai gatit asa ceva, dar a vrut sa incerce…
"Ce ciuperci de padure ai?", a fost intrebat concurentul. "Hribi, porcini si… au o denumire putin mai grea pentru mine", a raspuns Constantin. "Manatarci? Fii atent: hribi, manatarci, porcini. Sunt acelasi lucru", i-a explicat Florin Dumitrescu, inainte sa guste din preparat.
Juratul a fost vizibil enervat, cand concurentul a spus ca la restaurantul unde lucreaza intra peste bucatari si adauga ingrediente la mancare, corectandu-i.
"Jalnic! Stii cat de tare vreau sa te jignesc in momentul asta?", a rabufnit Florin Dumitrescu, atunci cand a incercat sa manance din file-ul de crocodil, dar l-a scuipat imediat, de parca l-ar fi muscat. Apoi, i-a aruncat nervos farfuria si i-a spus taios: "Pleaca!"
Gallery