• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef, 26 noiembrie 2024. Concurenții gătesc pentru sportivi celebri cu cele mai scumpe alimente: crab, foie-gras și black cod: „Astăzi standardele sunt mari, trebuie să fim concentrați și serioși”

MasterChef, 26 noiembrie 2024. Concurenții gătesc pentru sportivi celebri cu cele mai scumpe alimente: crab, foie-gras și black cod: „Astăzi standardele sunt mari, trebuie să fim concentrați și serioși”

Concurenții MasterChef au ajuns într-un loc spectaculos, un restaurant aflat lângă Pădurea Snagov. În ediția din 26 noiembrie, ei pregătesc o cină rafinată pentru sportivii de top ai României. Cei trei chefi ai emisiunii le prezintă meniul și le sunt alături pentru recomandări.

În calitate de căpitani de echipe, chefii i-au numit pe Georgiana Ene și pe Sebi Dascălu

Fiecare chef a fost atent la pregătirea unui anumit fel de mâncare. Spre exemplu, Chef Sorin Bontea a urmărit cum prepară concurenții amuse-bouche și desertul. Meniul a fost unul sofisticat, din produse scumpe: king crab, foie-gras și black cod. 

Gallery

Vedeți în clipul video de mai sus cum se desscurcă fiecare echipă. 

Ediția integrală este online exclusiv pe VOYO. Următorul episod este cu o săptămână în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni