Ingineria și bucătăria, în general, nu prea se intersectează, însă Cristian a reușit să le îmbine astfel încât să primească un șorț de la cei trei chefi. Astăzi, el este unul dintre concurenții care au intrat în Bucătăria MasterChef și care dovedesc zilnic faptul că știu să aducă gustul în farfurie.
Gallery
Emisiunea MasterChef, care se difuzează în fiecare luni și marți de la 20:30 la PRO TV, atinge cote maxime! Concurenții care au intrat în bucătărie sunt pregătiți să dovedească faptul că au talent la gătit și că întrunesc toate calitățile necesare unui câștigător.
Printre aceștia se numără și Cristian Ușurelu, tânărul inginer de software, care a arătat că știința și bucătăria pot face echipă bună. Într-un interviu acordat PRO TV, acesta a povestit cum și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie:
„Mama îmi gătea super mult când eram mic și nu mă lăsa să intervin deloc în bucătărie, iar eu n-am știut că aș putea avea o pasiune pentru zona asta. Când am ajuns în facultate, tot mâncam aceeași mâncare repetitivă și am zis că vreau să încerc altceva. Am început cu o porție de paste carbonara, făcute cu cașcaval afumat și kaizer și, cumva, încercam să îmi iasă bine, chiar dacă n-aveam cunoștințe”, a povestit el