Danilo Lusito și echipa roșie a cărui căpitan a fost la Săliște, Sibiu, intră la testul sub presiune în bucătăria MasterChef.
Gallery
Dacă prima probă a fost una pe echipe, acum concurenții trebuie să se descurce individual. La final, cel care se plasează pe ultimul loc va părăsi competiția MasterChef.
Sorin Bontea le prezintă concurenților ingredientul cu care trebuie să gătească la testul sub presiune.
Cătălin Scărlatescu: „Deci i-a blocat total!”
Concurenții au la dispoziție 45 de minute să pregătească o super mămăligă fine dining.
Florin Dumitrescu: „Fine dining înseamnă să iei mămăliga și să o transformi în ceva ce nu am mai văzut. În ceva ce poate fi foarte elegant, sofisticat. Nu vrem farfurii murdare, trebuie să ne impresionați”.
Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus
Episodul integral, exclusiv pe VOYO. Următorul episod se vede în avans cu o săptămână pe VOYO.