• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cum și-a descoperit Laurențiu Paicu, arhitectul din Bucătăria MasterChef, pasiunea pentru gătit: „Artisticul îl întâlnim și în mâncare”

Cum și-a descoperit Laurențiu Paicu, arhitectul din Bucătăria MasterChef, pasiunea pentru gătit: „Artisticul îl întâlnim și în mâncare”

MasterChef a ajuns la cu totul alt nivel după ce confruntările s-au încheiat, iar 20 de concurenți au intrat în bucătăria celui mai intens cooking show din România.

Gallery

​Printre cei douăzeci de concurenți care au demonstrat că locul lor este în Bucătăria MasterChef se numără și Laurențiu Paicu, tânărul arhitect care îmbină perfect creativitatea cu gustul. Acesta a oferit un interviu pentru PRO TV în cadrul căruia a explicat cum și-a descoperit pasiunea pentru gătit:

Sunt arhitect, mă ocup de design de interior, dar îmi place tot ce e artistic, iar artisticul îl întâlnim și în mâncare. Eu sunt o persoană căreia îi place să călătorească foarte mult și oriunde merg, nu am cum să nu intru în restaurante, pentru că vreau să gătesc culinarul specific zonei și alte lucruri interesante. Asta m-a făcut să intru în lumea culinară și să gătesc. Îmi place mult ideea și oportunitatea asta!”, a spus concurentul.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni