• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mădălina Irimia este extrem de fericită să facă parte din Bucătăria MasterChef! Cu ce gânduri a intrat în competiție: „Îmi place să gătesc pentru că îmi place să mănânc”

Mădălina Irimia este extrem de fericită să facă parte din Bucătăria MasterChef! Cu ce gânduri a intrat în competiție: „Îmi place să gătesc pentru că îmi place să mănânc”

Mădălina Irimia este una dintre concurentele care au intrat deja în Bucătăria MasterChef România! Aceasta este pregătită să dovedească faptul că știe să aducă gustul în farfurie!

Gallery

​După încheierea confruntărilor, MasterChef România intră într-o fază decisivă. Cei 20 de concurenți selecționați trebuie să arate că merită să rămână în competiție, altminteri vor fi eliminați.

Printre aceștia se numără și Mădălina, o tânără IT-istă, care a descoperit că, în bucătărie, știința se combină cu creativitatea, iar rezultatul este întotdeauna delicios.

„Îmi place să gătesc pentru că îmi place să mănânc. Sunt o persoană competitivă și mă aștept la multe surprize, dar și să învăț anumite tehnici sau să fiu pusă în anumite situații în care acasă nu am fost pusă. În același timp, cred că o să fiu și supusă la probe și să dovedesc, cel puțin pe parte de gust, că am un talent”, a spus ea.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni