• Emisiuni
  • MasterChef
  • Călătoria Andreei Duția, la MasterChef, s-a încheiat aseară! Show-ul a fost, din nou, lider absolut de audiență

Călătoria Andreei Duția, la MasterChef, s-a încheiat aseară! Show-ul a fost, din nou, lider absolut de audiență

Călătoria Andreei Duția, la MasterChef, s-a încheiat aseară! Show-ul a fost, din nou, lider absolut de audiență

Îndemânarea în bucătărie a fost proba supremă la MasterChef. Spre surprinderea tuturor, Chef Sorin Bontea le-a demonstrat concurenților cum să tranșeze un pui... legat la ochi. Ediția de marți seară a fost lider absolut de audiență.

Gallery

Chefii au vrut să vadă cum se descurcă pasionații de gătit într-un test menit să le evalueze precizia și îndemânarea. Într-o probă fulger, plină de tensiune, fiecare mișcare a contat în cursa pentru a rămâne în competiție și a se salva de la testul sub presiune. Legat la ochi, Chef Sorin Bontea i-a impresionat pe concurenți tranșând un pui în timp record.

Deși tranșarea cărnii ar trebui să fie o tehnică de bază pentru concurenții MasterChef, dificultatea crescută a probei, chiar dacă nu erau legați la ochi, i-a pus în încurcătură pe mulți. 11 dintre ei au ajuns la testul sub presiune, unde au fost nevoiți să gătească din bucățile de pui un preparat principal... dulce! În final, trei concurenți au intrat la duel: Cristian Ușurelu, Cosmin Răducu și Andreea Duția. Decizia chefilor a fost clară: pentru Andreea Duția, călătoria la MasterChef se oprește aici.

Ediția MasterChef de marți seară a dominat clasamentele de audiență! În intervalul 20:29 – 23:19, show-ul s-a clasat pe primul loc, cu 7,1 puncte de rating și 23,5% cotă de piață în rândul publicului național, format din persoane cu vârste între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În comparație, televiziunea de pe locul doi a obținut 4,9 puncte de rating și 16,2% cotă de piață. La nivel național, în medie, peste 1,2 milioane de români au urmărit cel mai iubit show de cooking al momentului. În minutul de maximă audiență, la ora 20:54, aproape 1,6 milioane de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură prima probă din bucătăria MasterChef.

Săptămâna viitoare, luni și marți, de la ora 20:30, concurenții MasterChef vor înfrunta noi provocări și vor întâlni doi invitați surpriză, care le vor testa abilitatea de a descoperi ingredientele folosite într-o ciorbă. Cine își va păstra șorțul și va merge mai departe, dar și pentru cine competiția se va termina, aflăm la MasterChef. Edițiile sunt disponibile în avans pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni