Gabriel Șerban se numără printre cei douăzeci de concurenți care au reușit să îi convingă pe chefi că merită un loc în Bucătăria MasterChef România. Acesta, deși este bancher, are o pasiune aparte pentru gătit și este convins că pe viitor își va deschide propriul lui bistro.
Gallery
Miza în emisiunea MasterChef România crește, iar spectacolul ajunge la un nou nivel: intrarea în cea mai prestigioasă bucătărie a țării. 20 de concurenți de excepție și-au adjudecat un loc în lupta pentru marele premiu, în valoare de 75.000 de euro.
Printre cei 20 de concurenți care au reușit să treacă de etapa confruntărilor se numără și Gabriel Șerban, bancherul care a dovedit că se pricepe de minune la gătit. Acesta, deși nu a lucrat decât o singură lună în industria alimentară, a știut să îi convingă pe chefi că locul lui este în Bucătăria MasterChef.
Într-un interviu acordat EXCLUSIV pentru PRO TV, Gabriel Șerban a povestit cum și când și-a descoperit pasiunea pentru gătit.
„Îmi place să gătesc! Gătesc de ceva timp și pot să spun că sunt „grataragiul” prietenilor. Am aparat de sous-vide, tenderizator de carne, mașină de afumat... adică am investit în asta. Mi-am creat o bucătărie semi profesională acasă. Am început să gătesc când deja mă săturasem de mâncarea mamei. Pot să zic că prima dată am gătit niște clătite la 7-8 ani”, a povestit el.