• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 22 octombrie. Cristian, concurentul care a primit șorțul de aur, și-a prezentat preparatul pe care l-a gătit în proba sub presiune: „Unde este Cristian cel auriu?”

MasterChef 2024, 22 octombrie. Cristian, concurentul care a primit șorțul de aur, și-a prezentat preparatul pe care l-a gătit în proba sub presiune: „Unde este Cristian cel auriu?”

Cristian, concurentul care a obținut din prima șorțul de aur, s-a numărat printre cei 11 concurenți puși în fața probei sub presiune

Gallery

​Șorul de aur nu este doar o binecuvântare, ci și un blestem, iar acest lucru îl știe cel mai bine Cristian. După ce nu a reușit să treacă de prima probă, cea în care era nevoit să porționeze un pui, a ajuns la testul sub presiune.

A reușit să ia din cămara bucătăriei Masterchef doar câteva ingrediente pentru preparatul dulce din pui pe care l-au cerut Chefii, însă lui Cristian i s-a luat de pe masă și zahărul, un ingredient esențial. Iată ce a reușit să gătească și cum au reacționat cei trei Chefi!

„Nu sunt deloc mulțumit de preparatul meu. Sunt sigur că este cel mai slab preparat și, dacă aș fi putut, nu l-aș fi adus în fața Chefilor”, a spus Cristian.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni