• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 22 octombrie. A început etapa jurizării! Cum s-au descurcat cei 11 concurenți la proba sub presiune: „A fost cea mai proastă farfurie”

MasterChef 2024, 22 octombrie. A început etapa jurizării! Cum s-au descurcat cei 11 concurenți la proba sub presiune: „A fost cea mai proastă farfurie”

Proba sub presiune a ajuns la etapa jurizării! Iată cum s-au prezentat concurenții în fața celor trei Chefi!

Gallery

​În doar 45 de minute au gătit cu un număr limitat de ingrediente, dar și de ustensile, iar preparatul pe care l-au avut de făcut nu a fost deloc unul simplu. Cei 11 concurenți care au ajuns în fața probei sub presiune au fost nevoiți să pregătească, cu doar câteva ingrediente la dispoziție, un preparat dulce din pui.

„A fost o probă foarte grea chiar și pentru mine. Sunt o fire creativă de fel, însă aici pur și simplu am avut un număr foarte limitat de ingrediente ciudate și abstracte, pe care a trebuit să le așez într-o formă palpabilă”, a spus Cosmin care a gătit șnițel de pui cu piure de mango.

„Câteodată mă uit așa și zic că meseria asta de jurat la televizor poate și-o doresc mulți, dar sunt cazuri în care sincer este un chin. Suntem obligați să gustăm orice îi trece prin cap unui concurent că ar fi comestibil și noi să stabilim dacă este sau nu comestibil, nu dacă e bun”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Din păcate, preparatul pe care l-a gătit Cosmin nu a fost deloc pe placul lui Florin Dumitrescu, care a precizat ulterior faptul că farfuria concurentului a fost poate cea mai proastă din care a gustat în cei 12 ani de televizune.

„Cosmin Răducu a făcut cea mai proastă farfurie pe care am gustat-o în 12 ani de televizune. Așa nu. Șnițelul ars, piureul de mango care nu avea nicio treabă cu toată povestea aia de acolo”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni